Liity opiskelijajäseneksi

Tervetuloa liittymään opiskelijajäsenksi!

Otamme mielelämme vastaan uusia opiskelijaäseniä. Pyydämme ystävällisesti lähettämään alla olevan liittymislomakkeen toimistolle. Voit myös kirjoittaa käsin tämän kaavakkeen paperille, mikäli sinulla ei ole printtausmahdollisuutta ja lähettää toimistolle. Jäsenyhdistyksesi voi myös olla erikseen yhteydessä meihin sähköpostilla vahvistaakseen jäsenyytesi. Hallitus päättää uusista jäsenistä kokouksissaan.

Huom. jäsenyhdistyksesi täyttää osan liittymiskaavakkeen tiedoista. Mikäli haet samalla jäsenyyttä jäsenyhdistykseen, pyydämme huomioimiaan jäsenyhdistysten omat vaatimukset jäseneksi liittymisen suhteen. Jäsenyhdistyksesi voi myös erillisellä sähköpostilla vahvistaa osuutensa LKL ry:n kaavakkeesta.

Mikäli haet opiskelija jäsenyyttä, opiskelemasi terapia-alan on oltava LKL ry:n listaamassa vakiintuneissa terapia-aloissa. Hakemuksen mukana on oltava opintosuunnitelma sekä todistus opiskelusta ja arvio valmistumisajasta.

LKL ry:n liittymislomake

(liittymislomake myös pdf ja word versioina vasemalla palkissa)

 

Autamme mielellämme hakemuskaavakkeen täyttämisessä toimistolla toimisto@lkl.fi, 0405842008 ma ja pe


 

Opiskelijoiden jäsenedut 

  • Yhteystiedot koulutettujen terapeuttien rekisteriin LKL ry:n nettisivuille maininnalla opisekelija
  • Saat jäsenpostia ja tietoa oman alasi tapahtumista ja koulutuksista
  • Saat liittyessäsi terapeuttikansion
  • Ennen kaikkea olet tukemassa panoksellasi alasi yhteiskunnallista vaikuttamista tietäen että jäsenmaksusi vaikuttaa oleellisesti keskusliiton toimintaan.

Jäsenmaksut

  • opiskelijoilta 35 €/vuosi