Jäsenet voimistavat turvallista luontaisalaa

Miksi kannattaa kuulua LKL ry:hyn?

Katso videolta mitä toiminnanjohtaja Anna Sofia Nevanlinna ja hallituksen puheenjohtaja Marja Jokela ajattelevat asiasta (2021).

Kannatusjäsenyys kannattaa - pääset vaikuttamaan luontaisalaan Suomessa! LKL ry tekee töitä, ettei Suomessa lailla kielletä luontaishoitojen käyttöä vaan luodaan myönteisiä rakenteita mahdollistamaan turvallinen ja helppo luontaishoitoihin pääsy kaiken ikäisille.

Kaikki ovat tervetulleita kannatusjäseniksemme ja voit myös lahjoittaa rahaa tukeaksesi LKL ry:n toimintaa.

Kannatusjäseneksi liittymään pääset helposti suoraan Liity kannatusjäseneksi, tervetuloa mukaan!

Tervetuloa LKL ry:n jäseneksi!

Vain yhdessä voimme vaikuttaa vahvasti. LKL ry:n keskeinen työ on ylläpitää terapeuttirekisteriä koulutetuista luontaishoitajista. Vahvan yhteisen rintaman avulla voimme näyttää ammattikuntamme voiman Suomessa.

LKL ry tekee töitä, jotta Suomessa terapeuttien on helppo ja turvallista tehdä työtään. LKL ry puuttuu rajoittaviin toimenpiteisiin ja lakiehdotuksiin sekä ennen kaikkea käy jatkuvasti vuoropuhelua yhteiskunnan toimijoiden kanssa, jotta ammattiluontaishoitajat saavat heille kuuluvat oikeudet.

Katso ala-sivuilta lisää liittymisestä niin terapeuttijäseneksi, opiskelijajäseneksi kuin kannatusjäseneksi. Myös uudet jäsenyhdistykset ja kouluttajat ovat tervetulleita!
 

Jäsenmaksut 2024

  • LKL ry:n terapeuttijäsenyys 50 € / vuosi (edellyttää kuulumisen LKL ry:n jäsenyhdistykseen)
  • opiskelijoilta 34 € /vuosi (edellyttää kuulumisen LKL ry:n jäsenyhdistykseen)
  • kannatusjäseniltä 40 € / vuosi
  • yhteisö/yritys kannatusjäsenyys 100€ / vuosi
  • kouluttajilta 250 € /vuosi
  • jäsenyhdistyksiltä 7 € / jäsen

 

 

 

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta    ja dokumentaatiosta. Tutustu lisää: Pharma Nord