Koulutus

Hyvä koulutus luo turvallisuutta ja laatua.

LKL ry:n yksi keskeinen tehtävä liittyy luontaishoitajien koulutukseen. Riittävä ja asianmukainen koulutus on avainasia turvallisuuden ja laadun parantamiseksi.

LKL ry:n jäseniltä vaaditaan koulutuskriteerien mukainen koulutus, jotta he ovat jäsenkelpoisia. Tarvittavat koulutusvaatimukset pohjatuvut yhteispohjoismaalaisiin koulutuskriteereihin. Oman terapia-alan koulutuksen lisäksi luontaishoitajalla tulee olla peruslääketieteen opintoja ja ensiapukurssi voimassa sekä perusteet CAM-hoidoista suoritettuna.

LKL ry ylläpitää myös rekisteriä koulutusten järjestäjistä. Rekisteriin hakeutuneet kouluttajat täyttävät LKL ry:n kriteerit eli näiden koulujen opiskelijoilla ja valmistuneilla terapeuteilla on mahdollisuus päästä LKL ry:n jäseneksi. Myös muiden kouluttajien oppilaat ovat tervetulleita hakemaan LKL ry:n jäsenyyttä. Tällöin hallitus arvioi koulutuksen sisällön erikseen. Kouluttaja-rekisterissä oleminen antaa opiskelijalle etukäteen mahdollisuuden tietää, että koulutuksen avulla pääsee LKL ry:n jäseneksi, mutta näiden kouluttajien koulutukset eivät ole ainoa väylä LKL ry:n jäseneksi.

 

Haluatko koulutuksesi LKL ry:n nettisivuille?

Pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä toimistoon (toimisto ät lkl.fi). Neuvomme sinua miellellämme hakemusprosessissa.