Hyvää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää!

19.3.2021

Tänään vietettävä Minna Canthin ja tasa-arvon päivä on tärkeä meille koulutetuille luontaishoitajille, koska Minna Canth on tehnyt Suomen edelläkävijämaaksi tasa-arvon ja koulutuksen saralla. Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n toiminnassa juuri koulutus on kulmakivi samoin kuin kansalaisten oikeus käyttää ja tehdä luontaishoitoja sekä tulla kohdelluksi tasavertaisesti, vaikka kertoo avoimesti monipuolisesta tavastaan hoitaa ja hoidattaa itseään.

Yksi keskeinen syy, miksi luontaishoitojen käyttö ei näy yhteiskunnassamme on, että luontaishoitojen käytöstä ei uskalleta kertoa. Luontaishoitojen käyttäjien tulee tulla tasa-arvoisesti kohdelluksi myös terveydenhuollon vastaanotolla, kun he hakevat apua ongelmiinsa terveydenhuollon ammattihenkilöiltä, vaikka haluavat itsehoidossaan jatkaa luontaishoitojen käyttöä.

Koulutettu luontaishoitaja ohjaa aina tarvittaessa asiakkaansa lääkäriin. Pidämme itsestään selvänä, että nämä asiakkaat otetaan tasa-arvoisesti vastaan terveydenhuollossa ja asiakas itse osallistuu hoitoonsa valitsemalla itselleen parhaiten toimivat ratkaisut.

Hyvää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää kaikille!

#hyvinsanottu #luontaishoidot #luontaishoitajat #tasa-arvonpäivä #minnacanthinpäivä #koulutus